Polestar Engineered &
​​​​​​​Optimised

Polestar Engineered

Bij Volvo snappen wij wat uw drijfveren zijn. Wij begrijpen dat u soms kiest voor meer performance, wat meer response, en een grote mate van pure elektrische trekkracht. Daarom hebben wij, in samenwerking met Polestar, de Polestar Engineered uitvoering ontwikkeld en motorsoftware-optimalisatie voor onze nieuwe modellen.

Ontworpen voor pure prestatie

Hoe kun je een toch al uitstekende rijbeleving nog excellenter maken? Door de kracht van de elektrificatie in onze T8 Twin Engine te benutten en deze te complementeren met topklasse performance onderdelen hebben Polestar ingenieurs de auto's gefinetuned, met een interactieve en geëlektrificeerde rij-ervaring als resultaat.

Ontdek de S60 Polestar Engineered
Vijf optimalisaties, één krachtig pakket

Motor prestaties

Alle Drive-E-optimalisaties* zijn gemaakt om betere prestaties te bieden in de mid-range vermogensband van de motor - perfect voor de sportieve bestuurder bij het inhalen, een snelweg oprijden of een bocht verlaten. *Alleen automatische versnellingsbak

Gaspedaalreactie

De gaspedaalreactie is aangepast om voor een betere feedback en acceleratie te zorgen - ideaal tijdens het inhalen of actief rijden op bochtige wegen.

Snellere respons

De motor en versnellingsbak zijn aangepast* om sneller te reageren wanneer de bestuurder plotseling het gaspedaal loslaat, waardoor de voorspelbaarheid en controle verbeteren. *Alleen automatische versnellingsbak

Schakelsnelheid/precisie

Het schakelen is geoptimaliseerd* om een nauwkeurigere rijervaring te bieden met snellere acceleratie. De schakelmomenten zijn aangepast om de geoptimaliseerde prestaties in het middelhoge toerenbereik te benutten, terwijl dezelfde versnelling ingeschakeld blijft (waar mogelijk) wanneer bochten met een hoge zijdelingse g-kracht worden genomen. *Alleen automatische versnellingsbak

Genieten van elke autorit

Onze Polestar Engineered modellen zijn uitgerust met high performance onderdelen van de meest toonaangevende leveranciers. Ieder component is gefinetuned en geoptimaliseerd om elkaar te versterken en zo de rijbeleving nog intenser te maken. De uiterst gecontroleerde en intuïtieve kenmerken van de rijbeleving,  gecombineerd met de krachtige plug-in hybride aandrijftechnologie, leveren de ultieme geëlektrificeerde rij-ervaring.

Polestar Engineered motoroptimalisatie

Polestar Engineered motoroptimalisatie zet de traditie van een vleugje Polestar voor uw Volvo voort, waarbij gebruikt wordt gemaakt van softwareoptimalisatie van het aandrijfsysteem. Polestar optimisation is leverbaar op nieuwe en bestaande Volvo modellen en is ontworpen om de kracht, acceleratie,  transmissieprestaties (alleen van toepassing op automatische transmissie) en de all-wheel drive trekkracht te vergroten.

Meer informatie nodig, of wilt u contact met ons opnemen?
© Copyright - Auto Kallen | Privacy