De S60 Polestar Engineered

Een chassis van wereldklasse gecombineerd met elektrificatie creëren een performance sedan als geen ander

Offerte

Proefrijden

Brochure

Vraag stellen?

Over ons

Prijslijst

Volvo S60 Polestar Engineered Vanaf: €  64.995,- 
De S60 T8 Polestar Engineered in detail
ontdek de details

Sportief gestijld

Badges op het exterieur, performance-styling en stuurschakelpaddles vormen een auto met een uniek progressief, sportief karakter.

Baanbrekende combinatie

De S60 Polestar Engineered komt met een Plug-in Hybrid T8 Twin Engine, de perfecte combinatie van de high performance benzinemotor en een krachtige elektromotor.

Scandinavische precisie

Ontdek de dynamiek met performance onderstel onderdelen van Öhlins, remmen van Brembo en een veerpootbrug voor controle en precisie.

Een krachtige balans

Lichtgewicht lichtmetalen velgen met een uniek ontwerp accentueren het sportieve karakter en verminderen het gewicht, voor een meer responsieve bediening.

Revolutie van mobiliteit

De S60 Polestar Engineered biedt u een pure, dynamische rijbeleving, gedreven door een krachtig plug-in aandrijfsysteem, geoptimaliseerde motorsoftware door Polestar en vakkundig ontwikkelde componenten voor de performance chassis voor een zinderende rijbeleving. Performance styling en een prachtig ontworpen interieur maken het plaatje van de Polestar compleet.

Bestel hem nu de Volvo S60 Polestar Engineered
nu met veel voordeel

Over ons

Auto Kallen is een echt familiebedrijf opgericht in 1966 door de heer Jan Kallen als Volvo dealer te Geleen. Kenmerkend is de professionele doch informele sfeer waarin de klant centraal staat.

Vraag een proefrit aan

Ervaar Volvo nu zelf en vraag een proefrit aan bij Auto Kallen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, waarbij uw wensen centraal staan.

Vraag een offerte aan

Auto Kallen beschikt over alle informatie en helpt u graag verder met een offerte op maat.

© Copyright - Auto Kallen | Privacy