V40 Cross Country

Ontdek alle details van de robuuste en zeer complete V40 Cross Country Polar+ Luxury.

Offerte

Proefrijden

Brochure

Vraag stellen?

Over ons

Prijslijst

Volvo V40 Cross Country Vanaf: €  32.995,- / € 519,- p.m.

V40 Cross Country Polar+ Luxury

De Volvo V40 Cross Country biedt het beste in Scandinavisch design en is nu leverbaar als zeer complete Polar+ Luxury. Deze uitvoering is standaard extra rijk uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort. Ontdek de belangrijkste details.

Over Volvo

In 1927 produceerden we in Göteborg onze eerste Volvo. Vandaag verkopen we Volvo’s in ruim 100 landen. Door revolutionaire innovaties zijn we uitgegroeid tot een vooraanstaand premium automerk waarin de mens centraal staat.
De essentie in een oogopslag

Efficiënte performance

Geavanceerde motoren en transmissies combineren een efficiënte performance met een laag brandstofverbruik.

Indrukwekkend vermogen

Onze motoren leveren een indrukwekkend vermogen op de avontuurlijke momenten dat u het nodig heeft.

Flexibele ruimte

De V40 Cross Country herbergt een bagageruimte met maar liefst 335 liter aan ruimte tot aan de bovenzijde van de achterbank.

ultiem comfort

De stoelen van de V40 Cross Country zijn uiterst comfortabel en geven u de gewenste ondersteuning op de juiste plaatsen.

Bestel hem nu de Volvo V40 CC Polar Editons
nu met veel voordeel

VOLVO PRIVATE LEASE

Zorgeloos genieten

Met Volvo Private Lease kunt u zorgeloos genieten van uw Volvo V40 Cross Country. Met ons uitgebreide private lease aanbod is er voor ieder wat wils. Alles is inbegrepen: een All Risk verzekering, de wegenbelasting, onderhoud en reparatie. U hoeft alleen nog zelf te tanken. Dat is wel heel veel Volvo voor uw geld.

Over ons

Auto Kallen is een echt familiebedrijf opgericht in 1966 door de heer Jan Kallen als Volvo dealer te Geleen. Kenmerkend is de professionele doch informele sfeer waarin de klant centraal staat.

Vraag een proefrit aan

Ervaar Volvo nu zelf en vraag een proefrit aan bij Auto Kallen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, waarbij uw wensen centraal staan.

Vraag een offerte aan

Auto Kallen beschikt over alle informatie en helpt u graag verder met een offerte op maat.

© Copyright - Auto Kallen | Privacy