V90 Cross Country

Ervaar de balans tussen avontuur en ontspanning in de Volvo V90 Cross Country

Offerte

Proefrijden

Brochure

Vraag stellen?

Over ons

Prijslijst

Volvo V90 Cross Country Vanaf: €  71.995,- / € 899,- p.m.
De essentie in een oogopslag

Robuuste styling

De Charcoal dorpels, wielkastverbreders, voor- en achterbumper helpen de carrosserie van de auto te beschermen. De verhoogde bodemvrijheid en 19-inch wielen maken de robuuste look compleet.

Geschikt voor alle wegen

All-Wheel Drive geeft extra vertrouwen in slechte rijomstandigheden. Off-Roadmodus herkalibreert de reacties van de auto om offroad rijden gemakkelijker te maken.

Laat u omarmen

Het ruime, lichte interieur is een nieuwe standaard voor Scandinavisch design. Een plek waar luxe en technologie samenkomen om de reis aangenamer en uw leven gemakkelijker te maken.

Exclusieve wielen

Een breed aanbod van mooie lichtmetalen wielen, van 17” tot 21”, benadrukken het karakter en unieke uiterlijk van de V90 Cross Country.

Over Volvo

In 1927 produceerden we in Göteborg onze eerste Volvo. Vandaag verkopen we Volvo’s in ruim 100 landen. Door revolutionaire innovaties zijn we uitgegroeid tot een vooraanstaand premium automerk waarin de mens centraal staat.

Teamwork, doorzettingsvermogen en lef

Dit zijn de elementen die onmisbaar zijn om ’s werelds zwaarste sportcompetitie, de Volvo Ocean Race, te doorstaan. Deze eigenschappen staan ook aan de basis van de V90 Cross Country Ocean Race Edition. De bijzonder rijke uitrusting en opvallende designdetails maken dit een unieke Volvo.

Bestel hem nu de Volvo V90 Cross Country
nu met veel voordeel

Avontuur en ontspanning

Ervaar de balans tussen avontuur en ontspanning in de Volvo V90 Cross Country

Over ons

Auto Kallen is een echt familiebedrijf opgericht in 1966 door de heer Jan Kallen als Volvo dealer te Geleen. Kenmerkend is de professionele doch informele sfeer waarin de klant centraal staat.

Vraag een proefrit aan

Ervaar Volvo nu zelf en vraag een proefrit aan bij Auto Kallen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, waarbij uw wensen centraal staan.

Vraag een offerte aan

Auto Kallen beschikt over alle informatie en helpt u graag verder met een offerte op maat.

© Copyright - Auto Kallen | Privacy