Over ons

Over Ons

Auto Kallen is een echt familiebedrijf opgericht in 1966 door de heer Jan Kallen als Volvo dealer te Geleen. Kenmerkend is de professionele doch informele sfeer waarin de klant centraal staat. Het team van medewerkers bestaat uit een groot aantal vaste krachten met zelfs meer dan 20 dienstjaren aangevuld met jonge enthousiaste medewerkers voor wie nieuwe systemen en technieken vanzelfsprekend zijn.

“Als Volvo dealer heb je het voordeel dat je dagelijks omgaat met Volvo klanten. Verantwoorde mensen die bewuste keuzes maken” aldus Berry Kallen, directeur sinds 1996. Onze klanten kijken verder dan de koop van een auto of het laten uitvoeren van een reparatie. Ze hechten aan het opbouwen van een relatie, net als wij dat ook doen. Ze ervaren dat onze medewerkers zelf beslissingen kunnen en mogen nemen, dat werkt snel en efficiënt.

De medewerkers op hun beurt zijn daardoor betrokken, werken samen als team en hebben een prettig en persoonlijk contact met hun eigen klanten. “ Designed Around You” is de nieuwe strategie van Volvo wereldwijd. Volvo is het meest mensgerichte automerk in de branche. Deze filosofie sluit perfect aan bij die van Auto Kallen, uw Volvo dealer.

Bekijk nu onze modellen
voor de nieuwste Volvo modellen

Volvo Auto Kallen officieel Erkend Duurzaam

Auto Kallen te Geleen is een officieel Erkend Duurzaam dealer van Volvo modellen. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door BOVAG en is het bewijs dat Auto Kallen op het vlak van bedrijfsvoering verbeteringen heeft doorgevoerd op het gebied van duurzaamheid.
Certificaat ‘Erkend Duurzaam’

Op het gebied van bedrijfsvoering, communicatie, financien, inkoop, verkoop en personeel worden 42 vragen gesteld die gezamenlijk een scan vormen waarmee die dealer wordt gewaardeerd op het gebied van duurzaamheid. Is deze waardering op alle vragen minimaal voldoende, kan het bedrijf het certificaat ‘Erkend Duurzaam’ aanvragen. Het onafhankelijk Instituut voor Duurzame Mobiliteit ziet vervolgens toe op controle van de resultaten. Een deskundige commisie zal dan een besluit nemen over de definitieve toekenning van het certificaat.

Auto Kallen verstaat het MVO-gedachtegoed als volgt:

MVO is een integrale visie op ondernemerschap, waarbij Auto Kallen waarde creëert op economisch (profit), ecologisch (planet) en sociaal (people) gebied.

MVO is verankerd in alle bedrijfsprocessen binnen Auto Kallen. Bij iedere bedrijfsbeslissing wordt een afweging gemaakt tussen: de belangen van betrokken personen, bedrijven en organisaties. MVO is maatwerk.

MVO wordt bij Auto Kallen gezien als een proces en geen eindbestemming. De doelen die worden nagestreefd veranderen in de tijd en met elke beslissing. Er wordt bij Auto Kallen continue gezocht naar haalbare stappen om de maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm te geven.

© Copyright - Auto Kallen | Privacy