Volvo erkend schade herstel

Zo goed als een nieuwe Volvo.

Volvo’s worden steeds complexer. Dat komt onder meer door vele veiligheidsvoorzieningen die uw Volvo telt. Voorzieningen die grotendeels aan het oog zijn onttrokken. Zoals bijvoorbeeld airbags, SIPS, City Safety en WHIPS.

De door Volvo opgeleide specialisten kennen uw Volvo en al zijn specificaties tot in elk detail. Zij werken uitsluitend met de originele Volvo-onderdelen, de originele montagematerialen en exact volgens de Volvo-voorschriften.  Uw Volvo krijgt dan ook gegarandeerd zijn oorspronkelijke veiligheidsniveau terug. Bovendien krijgt u 4 jaar garantie op alle schadeherstelwerkzaamheden.

Volvo SMART Repair. Snel, milieuvriendelijk en effectief.

Het gebruik van uw auto brengt met zich mee dat er beschadigingen aan exterieur of interieur kunnen ontstaan. Dit kan tot ergernissen leiden, bovendien vermindert het de waarde van uw Volvo. Reparatie op de traditionele wijze weerhoudt u er vaak van om het in orde te laten maken. De tijd dat u uw auto moet missen en de kosten spelen hierbij een rol. Volvo heeft een passend alternatief! Volvo SMART Repair (Small and Medium Area Repair Technology).

Met deze geavanceerde reparatiemethode kan Auto Kallen veel kleine beschadigingen herstellen. Dit zonder dat er onderdelen gedemonteerd of vervangen hoeven te worden. Omdat meestal een deelreparatie volstaat, spaart dit tijd, kosten en bovendien het milieu. Gezien de beperkte reparatietijd is het meestal mogelijk om dit te combineren met de reguliere onderhoudsbeurten. Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden aan van beschadigingen en omstandigheden die veelvuldig in de praktijk voorkomen.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Exterieur

Spotrepair:
Kleine lakbeschadigingen kunnen op een doeltreffende wijze worden gerepareerd zonder dat het totale carrosseriedeel (b.v. motorkap, kofferdeksel, spatscherm) gespoten hoeft te worden. Dit bespaart tijd en materiaal, zodat de kosten ook beperkt kunnen blijven.

Uitdeuken zonder spuiten:
Kleine deukjes, waarbij de lak nog intact is, kunnen door een speciale techniek worden verwijderd. Het grote voordeel is dat het lakwerk mooi blijft.

Velgreparatie:
Beschadigingen aan velgen, bijvoorbeeld veroorzaakt door stoepranden, kunnen perfect gerepareerd worden. De velgen zien er dan weer uit als nieuw. Het is efficiënt om dit te combineren met het wisselen van winter- en zomerwielen/-banden.

Bumperreparatie:
Krassen en kleine scheurtjes in kunststof bumpers of andere kunststof carrosseriedelen kunnen vaak gerepareerd worden zonder dat deze delen gedemonteerd/vervangen hoeven te worden. Reparatie is mogelijk van gelakte en ongelakte delen, ook is de bestaande structuur van het materiaal weer onzichtbaar aan te brengen.

Voorruitreparatie:
Kleine beschadigingen in de voorruit kunnen nagenoeg onzichtbaar verwijderd worden. Dit bevordert niet alleen het zicht, maar hiermee wordt ook het zwakke punt uit de ruit weggenomen. Zo wordt voorkomen dat de ruit gaat scheuren en dan in vervangen moet worden. Wanneer u tegen ruitschade verzekerd bent, is de reparatie in de meeste gevallen zonder kosten voor u. Meer informatie over ruitreparatie kunt u vinden door hier te klikken.

Interieur

Bekledingsreparatie:
Kleine beschadigingen op bekleding of interieurpanelen (leer, stof, velours) zijn te verwijderen zodat ze niet zichtbaar meer zijn, c.q. ze niet groter worden. Dit is het behoud van een nette uitstraling van het interieur.

Dashboardreparatie:
Het materiaal van moderne kunststof dashboarden is gevoelig voor beschadigingen. In veel gevallen is een beschadiging met behoud van de originele kleur en structuur toch te repareren. Vaak heeft men hier naast de gebruiksschades te maken met beschadigingen veroorzaakt door uitbouw van bepaalde accessoires. Ook gevolgen van onverhoopte inbraak kunnen zo verholpen worden.

Ontgeuren:
Nare, hardnekkige geurtjes in het interieur zijn meestal heel moeilijk (definitief) te verwijderen. Als de oorzaak van de geur bekend is, kan reiniging in combinatie met een ozngenerator behandeling blijvend goede resultaten opleveren. Een fris interieur verhoogt het comfort van uw auto. (let op: specifieke “airco-luchtjes” vergen een speciale behandeling).

© Copyright - Auto Kallen | Privacy