Volvo S60/V60 Polar Editions

De Volvo V60 is nu beschikbaar in 3 zeer complete Polar Editions. Deze speciale uitvoeringen zijn standaard extra rijk uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort. We zetten de mogelijkheden graag voor u op een rij.

V60 Polar

De Polar-uitvoering is is standaard voorzien van onder andere City Safety, LED-dagrijverlichting, Park Assist achter, lichtmetalen velgen, Sensus Connect en Sensus Navigatie.

V60 Polar+

Naast de uitrusting van de Polar, worden opties als parkeerverwarming, een verwarmbare voorruit en automatische dimmende buitenspiegels toegevoegd aan de standaarduitrusting van de Polar+.

V60 Polar+ Dynamic

De Polar+ Dynamic is een zeer complete uitvoering met een groot aantal sportieve elementen. Naast de uitrusting van de Polar, biedt de Polar+ Dynamic o.a. lederen bekleding met sportstoelen, sportieve exterieurdetails, Dual Xenon koplampen, verwarmbare voorstoelen, lichtmetalen velgen en Volvo On Call.

V60 Twin Engine Editions

Veelzijdig en dynamisch in vele opzichten. De V60 Twin Engine is nu tijdelijk verkrijgbaar als Lease en Special Edition. Lees meer