Introductie

Heeft u een eenmanszaak, bent u directeur of wagenparkbeheerder van een onderneming of onderneemt u zelfs nationaal of internationaal? Dan is het belangrijk om bij verschillende keuzes en overwegingen een goed advies te krijgen. Zeker als het gaat om mobiliteit.

Professioneel en persoonlijk

Roger Vossen is onze Accountmanager voor zakelijke mobiliteit en richt zich specifiek op het informeren en adviseren van bedrijven. “Als accountmanager ben ik uw gesprekspartner en uw centrale aanspreekpunt voor zakelijke mobiliteit binnen Auto Kallen.” Roger Vossen verdiept zich in uw werksituatie, bestudeert de markt, brengt uw behoeftes in kaart en is een professionele en slagvaardige gesprekspartner voor u.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Samenwerking

Het persoonlijke contact en advies resulteert in de praktijk tot een samenwerking die niet alleen over de levering van de verschillende Volvo modellen gaat, maar zich vooral ook richt op het beheer hiervan. Zaken als kostenbeheersing en besparing, alsmede flexibele en zorgeloze mobiliteit staan standaard op de agenda. Op deze wijze ontstaat een kostenefficiënt mobiliteitsadvies op maat.

Service Level Agreements

Middels Service Level Agreements (SLA’s) is het mogelijk dat grote bedrijven landelijke afspraken maken betreffende koop of lease van Volvo modellen. De plaatselijke dealer kan deze vervolgens bestellen, afleveren en onderhouden. Ideaal voor de berijder die op deze manier zijn voorkeursdealer kan bepalen en tijdens de serviceperiode snel en efficiënt gebruik maakt van de diensten van Auto Kallen. Dhr. Richard Snijders, Directeur van Volvo Cars Nederland (Rechts) en Berry Kallen (Links) benadrukken het belang van een goede strategische samenwerking tussen importeur en dealer om de relaties met zakelijke klanten te versterken.

© Copyright - Auto Kallen | Privacy