Short lease V40 diesel

De persoonlijke aanpak in leasen

Volvo is meer dan een uniek en comfortabele auto met klasse. Ook bij alles rondom onze auto’s is sprake van betrouwbaarheid en veiligheid die u van ons gewend bent. Net zoals onze leaseproducten; goed geregeld en afgestemd op uw wensen. Zeker, persoonlijk en betrouwbaar. Net als Volvo.

Shortlease vanaf € 750,- ex. btw.

Auto Kallen Shortlease maakt het mogelijk voor haar zakelijke relaties mogelijk personeel te voorzien van vervoer. Met Auto Kallen Shortlease voorziet u uw medewerkers al van een Volvo V40 diesel vanaf slechts € 750,- ex. btw p/m*.

*Op basis van 30.000 km en 12 maanden.

Waarom shortlease?

Bent u een ondernemer en wilt u personeeel met een tijdelijke contract voorzien van eigen vervoer? Dan biedt Auto Kallen u een gemakkelijke en flexibele oplossing. Met een contractduur van 1, 3 of 12 maanden is er altijd wel een een leaseproduct geschikt voor uw organisatie. Heeft u toch liever een langere of kortere looptijd? Dan is het in overleg met onze adviseurs in veel situaties mogelijk een passende en persoonlijke oplossing te creëren. Auto Kallen Shortlease is er speciaal voor onze zakelijke relaties die tijdelijk personeel willen voorzien van veilig en betrouwbaar vervoer.

Veiligste auto ooit getest

Bij Volvo staat veiligheid hoog in het vaandel. De Volvo V40 is de veiligste auto die het gerenommeerde veiligheidsinstituut Euro NCAP ooit testte. Uniek is bijvoorbeeld City Safety; het slimme systeem dat een aanrijding kan helpen voorkomen. Daarnaast is de V40 standaard voorzien van ’s werelds eerst voetgangersairbag. Dat is niet alleen heel veilig voor uw personeel, maar ook voor de mensen om hen heen.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd geworden naar onze shortlease mogelijkheden met de Volvo V40  of wilt u meer weten over shortleasen bij Auto Kallen? Bezoek dan de showroom of maak een afspraak met onze adviseur voor zakelijke mobiliteit.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.
© Copyright - Auto Kallen | Privacy